
Grilovací sezóna je tady: Olomoucké tvarůžky jako (ne)čekaný hit letních večírků
Zahrady a terasy se mění v letní kuchyně a tradiční Olomoucké tvarůžky se hlásí o slovo. Perfektně zabodují jako součást různých pokrmů. Díky svému složení jsou skvělým zdrojem bílkovin a obsahují málo tuku. Představují tak lehkou a zdravou alternativu k běžným grilovacím surovinám.
Ať už jde o rodinnou oslavu, přátelské posezení nebo klidnou večeři pod širým nebem, Olomoucké tvarůžky dodají grilování nový rozměr. „Čím dál víc lidí hledá lehčí, zdravější a zároveň chutné varianty. A právě Olomoucké tvarůžky nabízejí ideální kombinaci výrazné chuti a nutričních benefitů. V kuchyni i na grilu se s nimi dají dělat opravdová kouzla,“ říká Leoš Kalandra, vedoucí obchodu a marketingu společnosti A. W. spol. s r.o., která je výrobcem Olomouckých tvarůžků.
Olomoucké tvarůžky jsou jediným pův...